Nyeste blogindlæg

ABC Blog

Velkommen til ABC’s blog. Her på siden kan du følge med i det boligsociale arbejde i Albertslund. Bloggen er for dig, der vil blive klogere på, hvordan en boligsocial indsats kan se ud på nærmeste hold. Her går vi et spadestik dybere og deler løbende erfaringer, evalueringer, målinger, metodeovervejelser og historier fra livet i Albertslunds boligområder. Og vi hører meget gerne om dine erfaringer og perspektiver.
Jeg hedder Lone Troja Kaas, jeg er 49 år, mor til tre voksne børn og bor sammen med min mand i Greve Strand. Jeg har arbejdet i Albertslund Boligsociale Center siden 2009. Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har som sådan udelukkende arbejdet inden for psykiatrien. Jeg er den entreprenante type og har således været iværksætter inden for flere brancher. Jeg har eksempelvis haft to italienske restauranter, en isbutik, udlejet vildmarksbade og haft et Bed & Breakfast.I 2016 tog jeg uddannelsen som life- og business Coach fra Sofia Manning, så jeg nu også kan tilbyde coaching sessions i mit arbejde som boligsocial koordinator. Jeg har stor interesse i at lokalisere og facilitere frivillige beboere i boligområderne og brænder for at udvikle alle mulige forskellige netværker blandt beboerne, da jeg tror på, at fællesskaber er det, der giver livet værdi! Indtil 2020 arbejder jeg primært med ”Uddannelse & Beskæftigelse”. Du kan til dagligt finde mig på Bibliotek- og Medborgercenteret i Hedemarken eller i pavillonerne på Nyvej 23, eller du kan ringe på tlf. 60 66 00 60, hvis du vil i kontakt med mig.

Hej, jeg hedder Emma Andersen. Jeg er 13 år og går på Herstedøster skole. I min fritid går jeg til fodbold 2 gange om ugen. Jeg kan også godt lide at bruge tid med venner og veninder. Jeg bor i Blokland, som ligger i Albertslund lige ved siden af centret. Jeg er ordblind og har ADHD, så I må bære over med mig, hvis der er fejl i det, jeg skriver. Jeg vil gerne sætte fokus på, hvad det gør ved ens hverdag at have en diagnose som f.eks. ADHD, autisme eller ordblindhed, fordi det nogle gange kan være forvirrende for andre at forstå vores rektioner på forskelige ting.

Hej! Mit navn er Iqra Ali. Jeg er 18 år gammel, og er bosat her i Albertslund. Jeg går på Albertslund Gymnasium, og skal op i 3. g næste år.
Jeg er en rigtig positiv pige, og er altid villig til at hjælpe andre. I min fritid kan jeg rigtig godt lide at lave mad og se forskellige madvideoer på YouTube for at få mere inspiration og få alle mulige nye opskrifter, som jeg så kan prøve selv at lave senere. Men det meste af min tid bliver brugt på hospitalet, da jeg desværre er kræftpatient. Grunden til at jeg har valgt jobbet som juniorjournalist, er netop fordi jeg godt kan lide at tage billeder og lave videoer. Men også bare det med at komme ud og snakke med folk rundt omkring. Så jeg er super glad for at have fået dette job, skal prøve at gøre mit bedste.

Hej! Mit navn er Camille. Jeg er 18 år og går på NEXT Albertslund gymnasium, hvor jeg efter sommerferien starter i 2. HF. Når jeg ikke går i skole, bruger jeg min fritid på venner og fodbold. Jeg har spillet fodbold, siden jeg var helt lille og har alt i alt brugt 13 år på samme. Ud over fodbold, har jeg altid været en aktiv pige og har også i et par år dyrket 3 forskellige slags kampsport. Jeg er glad for at læse bøger, skrive historier og tegne når jeg en gang i mellem har overskuddet til det. Jeg bor sammen med min mor, far, lillebror og vores hund. Jeg har gennem alle mine 18 år boet samme sted og har derfor et netværk af venner og bekendte som også bor i byen. Jeg er lige blevet ansat som juniorjournalist hos ABC, hvor jeg håber på at kunne udvikle mig selv som person og lære en masse nye ting.

Hej! Mit navn er Anna, og jeg er 13 år gammel. Jeg er juniorjournalist i ABC. Jeg bor i bofællesskabet Lange Eng sammen med min mor, far, lillebror og lillesøster. Jeg har gået på Herstedlund Skole i 7 år, men efter sommerferien starter jeg i syvende klasse ude på Frederiksberg Privatskole, som ligger i Rødovre. Til daglig går jeg til tennis på Albertslund Stadion, og til klaver på Musikskolen. Jeg kan også rigtig godt lide at bruge tid sammen med mine veninder og familie. Jeg bruger meget tid på de sociale medier, og jeg elsker at filme og redigere. Det glæder jeg mig til at arbejde mere med i jobbet som juniorjournalist!